Ik ben een heel klein Schorpioentje (°23/10-21/11). Wil je mijn verhaaltje horen?

Mijn belangrijkste planeetje is de Zon, want dat is letterlijk mijn levenslicht. Zij staat voor wie ik diep vanbinnen ben, voor mijn zelfexpressie, mijn levensenergie. De Zon stond in het teken van de Schorpioen toen ik kennis maakte met de wereld. Elk teken heeft ook een planeet die een beetje baas over hem speelt en waakt over hem. Bij een Schorpioen doet Mars dat, en ook Pluto.

Begiftigd met een zeer sterk geheugen, kan ik als geen ander goed onthouden. Dat is prima als ik hogere studies doe later. Ik ben een echte vechter, opgeven staat niet in mijn woordenboek. Ik ben erg nieuwsgierig ingesteld en ik pluis de dingen graag uit. “Cluedo” is een spelletje waarbij ik mij in mijn nopjes voel, want ik hou van mysterie en vooral van het oplossen van mysteries. Het beroep van detective, geheim agent of criminoloog zou goed passen bij mij later. Doordat ik graag graaf naar de achtergrond van de dingen kan ik uiteraard erg controlerend overkomen op anderen.

Mijn vriendjes kunnen me beter niet kwetsen, want ik zal rustig mijn kans afwachten om het hen betaald te zetten.  Naar de buitenwereld toe kan ik zeer goed voor mezelf opkomen, maar diep vanbinnen ben ik soms een klein, angstig wezentje met mijn eigen verdriet en twijfels. Alles wat een beetje raar is, of “niet van deze wereld” boeit mij. Ik heb een sterke intuïtie, goede voelsprietjes noemt men dat. Meestal voel ik de dingen aan vooraleer ze gebeuren.

Het is niet ondenkbaar dat ik in mijn leven soms dingen zal stopzetten om  opnieuw te beginnen. Wat niet meer bruikbaar is moet je afsluiten en dan pas kun je zorgen voor verandering, of vernieuwing, toch?

Annemie

P.S. Wil je meer weten over de horoscoop van je kindje? De stand van de andere planeten op het moment van zijn geboorte, en de betekenis daarvan? Je kan me mailen op info@astroworld.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.