Ik ben een heel klein Boogschuttertje (22/11-21/12). Zeg, wil je horen hoe ik mijn pijltjes afschiet?

Mijn belangrijkste planeetje is de Zon, want dat is letterlijk mijn levenslicht. Zij staat voor wie ik diep vanbinnen ben, voor mijn zelfexpressie, mijn levensenergie. De Zon stond in het teken van de Boogschutter toen ik kennis maakte met de wereld. Elk teken heeft ook een planeet die een beetje baas over hem speelt en waakt over hem. Bij een Boogschutter is dat Jupiter, de planeet van het plezier en het geluk, en van veel veel veel… 🙂

Mijn zonnetje stond in het teken van de Boogschutter toen ik op de wereld kwam. Dat betekent dat voor mij het leven één groot avontuur, een reis, een speurtocht zal blijken. Ik ben van plan mij vol vurig enthousiasme in het leven te storten. Omdat ik heel leergierig ben zal ik mijn mama en papa dan ook héééél veel vraagjes stellen over het waaróm van de dingen. Want ik kan niet anders, ik wil altijd maar weten, weten, weten.

Ik ben een optimistje (gĂ©Ă©n zeilboot hĂ© :-)), zit vol met ….levenslust, of zo, maar vaak ben ik ook wat rusteloos en ongeduldig. Doordat ik heel spontaan en openhartig ben, durf ik mijn mening er wel eens uitflappen…, of is het uitfloepen? ?…, – maakt niet uit – , waardoor het soms gebeurt dat anderen zich gekwetst voelen, maar ik zeg altijd heel eerlijk wat ik denk. Niet iedereen kan daar goed tegen.

 

 

Ik ben graag in beweging, in de vrije natuur, want daar kan ik mijn pijltjes onbeperkt afschieten. Maar o wee als ik eenmaal aan het schieten ga, dan ben ik niet gemakkelijk in te tomen. Ik vind het heerlijk als al mijn vriendjes mij volgen en mijn geluk delen door zich samen met mij in te zetten voor een rechtvaardige wereld. Ik hou van actie en word gefascineerd door het onbekende. Reizen lijkt mij bijzonder leuk, hoe verder hoe liever, al die vreemde mensen en culturen en nieuwe ideeĂ«n boeien mij mateloos. Allemaal hebben ze andere gewoonten en godsdiensten…wat is dat toch ongelooflijk boeiend!! Maar net omdat ik alles zo boeiend vind, moet ik oppassen dat ik mijn pijltjes niet allemaal tegelijk verschiet en dat ze niet in het niets terecht komen. Dat zou toch zonde zijn hĂ©?……..

__________________________________________________________________________

P.S. Wil je meer weten over de horoscoop van je kindje? De stand van de andere planeten op het moment van zijn geboorte, en de betekenis daarvan? Je kan me mailen op info@astroworld.be of annemie.vertongen@telenet.be

Annemie  (All Rights Reserved)

www.astroworld.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.